Alți cinci angajați ai Consiliului Județean au câștigat în instanță dreptul de a-și păstra locurile de muncă

Conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a mai suferit o înfrângere în instanță, după ce ieri judecătorii Tribunalului au admis cererile de suspendare a executării unui act prin care 5 angajați erau disponibilizați.

S-a dispus suspendarea executării Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr. 204/27.11.2020, a Dispoziției președintelui Consiliului Județean Caraş-Severin nr. 423/04.12.2020, a Dispoziției nr. 6/14.01.2021 şi a Notificărilor nr. 946, 993 şi 997/14.01.2021, până la pronunțarea instanței de fond, investite cu acțiunea în contencios administrativ având ca obiect anularea acestor acte. Este vorba despre cinci angajați, dintre care patru au fost reprezentați în instanță de Sindicatul Național „Forța Legii”.

În cazul în care reclamanții nu introduc acțiunea în anulare a actului în termen de 60 de zile, suspendarea încetează de drept şi fără nicio formalitate. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

În urmă cu două săptămâni, aceeași instanță a Tribunalului Caraș-Severin a dat o soluție asemănătoare în cazul unui număr de 23 de angajați ai Direcției Județene de Drumuri.

Pe de altă parte, președintele Romeo Dunca nu este deloc speriat de hotărârile instanței și va continua cu astfel de măsuri, asumându-și toate consecințele ce derivă de aici.