Altercație în trafic la Oțelu Roșu! A fost implicat un polițist

Un polițist din Oțelu Roșu a fost agresat de către un conducător auto pe care îl oprise în trafic, noaptea trecută.

Polițiștii de la Rutieră au intervenit în cursul nopții trecute la o altercație izbucnită în apropierea orașului Oțelu Roșu. Un agent de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost agresat de către un conducător auto oprit în trafic, pentru control.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Menționăm că efectuarea urmăririi penale în cazul acestui gen de infracțiuni este de competența procurorului.

UPDATE: ORA 15.00

Șoferul autoturismului oprit în trafic este din Oțelu Roșu are 40 de ani și este învinuit de ultraj, după ce nu a respectat semnalul regulamentar de oprire al agentului de poliție, ba mai mult, a accelerat mașina și s-a îndreptat către al doilea agentul de poliție cu intenția de a-l lovi, adresându-i expresii jignitoare. Întâmplarea a avut loc pe o strada din Oțelu Roșu în jurul ore 4.40 astă noapte, pe drumul care duce spre zona de agrement Gura Jgheabului. După ce s-a dat jos din mașină, pentru că nu a putut pune mâna pe al doilea agent de poliție agresorul s-a întors la primul polițist pe care l-a lovit în zona feței.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspect pentru săvârșirea a două infracțiuni de Ultraj, fapte prevăzute și pedepsite de art. 257 alin. 1 și alin. 4 din Codul Penal.