Alpiniștii utilitari încep lupta cu ciorile!

explo 1000x200

Ciorile le dau bătăi de cap și în acest an caransebeșenilor. Păsările sunt zgomotoase și creează disconfort, pe de o parte, iar pe de altă parte mizeria lăsată în urmă îi face pe trecători să ocolească în special parcul Dragalina, zona centrală cea mai afectată.

Potrivit șefului SPIR, Serviciul Public de Reparații și Întreținere Străzi, Ion Gheorghe Ștefan, în următoarele zile va demara campania de curățare a copacilor de sutele de cuiburi făcute de păsări.

„În următoarele zile așteptăm ofertele din partea societăților specializate în acest domeniu. După selecția de oferte, vom demara propriu-zis lucrările de îndepărtare a cuiburilor din copaci cu alpiniști utilitari, singurii în măsură să rezolve această problemă la înălțime”, ne-a precizat Ion Gheorghe Ștefan.

Lucrările vor fi efectuate atât în parcul General Dragalina, cât și în parcul din centrul civic, în cartierul Balta Sărată, curtea Școlii Generale Nr. 2 și Parcul Teiuș.  Alpiniștii utilitari vor toaleta cu această ocazie și platanii seculari din parcul istoric al municipiului Caransebeș. Acțiunea este preconizată a se finaliza până la Sfintele Sărbători de Paște.

foto:napocafm.ro

banner 970 x 250