Alina Gorghiu: Îmi doresc să avem forța să câștigăm Primăria Timișoara din nou

alina gorghiu, la Timisoara
untitled design set 970x90 px

Senatoarea PNL de Timiș Alina Gorghiu salută decizia liberalilor de a-l desemna pe Nicolae Robu candidatul la alegerile locale de anul viitor. Ministra Justiției spune că sondajele de opinie îl indică favorit pe fostul primar în cursa pentru CD Loga nr. 1. 

„Este unul din oamenii care a făcut performanță în administrație și domnul Robu se bucură de respectul meu în orice poziție publică sau mai puțin publică s-ar afla. Să știți că sondajele de opinie îl indică favorit și cred sau sper că dânsul a învățat multe din pierderea alegerilor data trecută și că cei din Timișoara pot să facă diferența între un primar care a livrat foarte multe proiecte și care a adus bani europeni, care a făcut multe lucruri pentru comunitate și actuala conducere a primăriei. Îmi doresc să văd avem forța să câștigăm Primăria Timișoara din nou și cred că e un proiect pe care și-l doresc mult.”, a declarat Alina Gorghiu pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI: Marea împăcare: „Mai dați zeci de goluri? Nu mai răspund la provocări!”

Cu privire la disensiunile care ar exista în PNL Timiș, între mai mulți primari și președintele filialei Alin Nica, Alina Gorghiu spune că în ședințele conducerii centrale de partid nu a existat nicio discuție legată de Timiș.

„În ședințele de Birou Politic Național nu a existat nicio discuție legată de Timiș. Aici, din păcate, am văzut în presa locală, nu o dată, ci de multe ori în ultimele luni, articole sau teme legate de posibile scandaluri din PNL Timiș. Întotdeauna am spus în interiorul partidului și o repet, cred că genul acesta de mesaj ne face rău. Avem suficient de multă treabă încât să nu aplecăm urechea. Dacă la un moment dat există o problemă, sunt convinsă că prin dialog o putem depăși. Și ăsta e sfatul meu, la modul general, dacă pot să îmi permit eu să dau un sfat. Dialogul face ca asperitățile sau lucrurile mai puțin legate dintre noi să se lege bine. Nu îmi permit să comentez mai mult decât atât, însă avem și la Timiș un președinte de filială care este președintele consiliului județean, avem o garnitură bună de primari, avem viceprimar la Timișoara, proiecte cât cuprinde și cred că perspectiva e una bună.”, a explicat senatoarea PNL de Timiș.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă integritatea în politică? Răspunsurile lui Robu și Nica