Alina Gorghiu, Alin Nica și Marcel Vela, răsplătiți cu funcții de conducere în PNL!

2021 09 27 08 04 57
untitled design set 970x90 px

Trei liberali din Banat au fost cooptați de Florin Cîțu, noul președinte PNL, în echipa de conducere, iar filiala PNL Timiș așteaptă chiar și un post de ministru!

Consiliul Național al PNL a ales duminică noua conducere a partidului, după ce, sâmbătă, Florin Cîțu câștigase șefia partidului de o manieră categorică în fața lui Ludovic Orban. Au fost aleși astfel prim-vicepreședinții și vicepreședinții propuși de Florin Cîțu, dar și Dan Vîlceanu, ca secretar general. De asemenea, Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședinte pentru Comunicare și Relații Internaționale, Iulian Dumitrescu a devenit prim-vicepreședinte pentru Mediul de Afaceri, Societate Civilă, Lucian Bode este noul prim-vicepreședinte pe domeniul Strategii Politice, iar Gheorghe Flutur este prim-vicepreședinte Politici Publice.

Ca vicepreședinți ai partidului au fost aleși Florin Roman, Marcel Vela, Hubert Thuma, Pavel Popescu, Daniela Cîmpean, Alin Tișe, Monica Anisie, Gigel Știrbu, Silviu Coșa, Ionel Bogdan, Virgil Popescu, Alexandru Muraru, George Stângă, Nelu Tătaru, Alin Nica, Ciprian Dobre, Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, Adrian Cosma, Ciprian Pandea, Robert Sighiartău, Mircea Fechet, Nicolae Ciucă, Cristian Bușoi și Sorin Cîmpeanu.

Alin Nica, președintele Consiliului Judedean Timiș, a fost ales vicepreședinte responsabil de infrastructură de transport, Alina Gorghiu e vicepreședinte pe domeniul drepturile omului, protecția minorităților etnice, religioase și a grupurilor vulnerabile de orice natură, iar Marcel Vela e vicepreședinte cu atribuții în Regiunea Vest, Banat. Liberalul cărășean Jaro Marșalic era anunțat candidat pentru vicepreședinte pe sănătate, dar s-a retras din competiție.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/