Alina Eremia, îndrăgostită de Banatul de Munte! Noul ei album, promovat de pe mijlocul lacului

alina eremia ponton 6

Artista Alina Eremia a ales să-și promoveze cel mai nou album într-un peisaj care îți taie răsuflarea. Imaginile surprinse de echipa vedetei îi vor cuceri chiar și pe cei care locuiesc de ani buni în Banat.

Alina Eremia a decis să promoveze piesele de pe noul său album – Deja vu – printr-o serie de clipuri în care cântă live. Nu doar ideea de a cânta live este minunată, ci și locația pe care a ales-o. Deși este un spațiu cunoscut și, cel mai probabil, vizitat de cei care trăiesc în Banat, imaginile nu au cum să te lase indiferent.

alina eremia ponton 4

Artista a ales să cânte de pe pontonul aflat pe lacul Văliug, la orele serii, aproape de apus. „Mi-am dorit să fac o serie de live sessions într-o locație specială, cu o stare specială. Aveam imaginea în minte și când am descoperit locul ăsta, a fost perfect match.”, spune Alina.

alina eremia ponton

expresb 1000x100

Până acum, au apărut pe contul artistei trei melodii cântate live, postate la interval de câte o săptămână, al căror clip a fost produs la Văliug: „Gândurile mele”, „Dependența mea” și „Bipolară”. Cel mai probabil, Alina nu se va opri aici, cu atât mai mult cu cât a găsit locul perfect de unde să poată ajunge la inima fanilor. „Recomand să se asculte cu sufletul.”, mai spune artista.

alina eremia ponton 2

alina eremia ponton 7

1000 x 200 gif