VIDEO. Comedie de calitate la Cinematograful Dacia! „Pup-o, mă! 2” – spectacol de gală!

pup o ma 2 cast cinema dacia
1000x100 (1)

„Pup-o, mă! 2” a stârnit hohote de râs aseară la Cinematograful Dacia din Reșița! În avanpremieră pentru publicul din Caraș-Severin, comedia semnată de regizorul Camelia Popa și concepută după o idee de Alin Panc a avut un real succes. Alin Panc, Cosmin Seleși, Alexandru Pop zis Văru’ Săndel și Mădălina Anea, actori în film, au oferit o reacție în exclusivitate pentru Express de Banat.

Cei trei ciobănași iubăreți și-au pus în lista de dorințe de Ziua Lânii să pupe fete care să le fie țiitoare. Filmată în doar 18 zile, producția este o comedie adevărată românească în sensul că se bazează atât pe umorul de situație, cât și pe cel de limbaj. Creatorii s-au gândit și la publicul cu cerințe speciale, motiv pentru care au introdus subtitrări care includ atât dialogul, cât și explicații cu privire la ce se întâmplă în jurul personajelor.

Castul spune că s-a simțit foarte bine la avanpremiera primului film și acest lucru a cântărit în decizia de a lansa partea a doua la Reșița. Condițiile oferite de Cinematograful Dacia, cum ar fi ecranul gigantic și calitatea sunetului, sunt, de asemenea, pe lista de motive pentru care publicul din Reșița ar trebui să vadă filmul.

expressheadergeneral (1)