Alin Nica, președintele CJ Timiș: „Mă voi vaccina și eu”. Argumentul lui

În ziua în care au fost administrate primele doze de vaccin anti-Covid-19 în România, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a spus că și el se va imuniza, de îndată ce vaccinul va fi disponibil pentru toată lumea. 

Primele doze de vaccin au fost administrate duminică medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Unitatea medicală a cerut Direcției de Sănătate Publică Timiș, pentru prima tranșă, 450 de doze.

CITEȘTE ȘI: Începe campania de vaccinare împotriva Covid-19 la Timișoara! Sute de doze de vaccin au ajuns la Spitalul „Victor Babeș”

„Deocamdată vaccinul este disponibil pentru cei care luptă în prima linie anti-Covid19 însă, în câteva săptămâni, va fi accesibil întregii populații, moment în care mă voi vaccina și eu. Îmi fac publică alegerea deoarece sunt convins că vaccinul este o soluție eficientă împotriva virusului și pentru a fi solidar cu cei care fac eforturi supraomenești să limiteze pandemia și să salveze vieți.”, a anunțat liberalul Alin Nica.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în România vor sosi următoarele noi vaccinuri anti-Covid-19 în 29 decembrie – în București, Cluj și Timișoara, iar în 30 decembrie în Brașov, Constanța, Craiova și Iași.

Duminică seară, GCS a anunțat că în opt țări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului.