Alin Nica: „Nu îi servește la nimic bine domnului Popoviciu să facă scandal. A subminat pe cel care a câștigat alegerile”

Conducerea interimară a PNL Timiș pregătește procedura pentru excluderea lui Alin Popoviciu și a lui Călin Roman din partid, după ce ambii au refuzat să se retragă de pe lista de consilieri județeni. 

Alin Nica spune că procedura va fi una anevoioasă, dar „rezultatul este același pentru că suntem hotărâți să mergem până la capăt.”

„Nu putem să acceptăm ca unii colegi să nu își asume rezultatul politic, fiindcă am avut alegeri anterioare, chiar trei la număr, în care nimeni nu a plătit pentru eșec. Ne pregătim să îl excludem și pe Alin Popoviciu, și pe Călin Roman. (…) Nu îmi este teamă de nimic din ce ar putea declara Alin Popoviciu și e liber să o facă, nu comentez declarațiile lui. Eu cred că nu îi servește la nimic bine domnului Popoviciu să facă scandal. (…) Politica se face pe responsabilitate și pe asumare. Ai pierdut alegerile, ai fost cel din centrul deciziei acolo, trebuie să îți asumi. (…) Mai rău decât atât, ai subminat pe cel care a câștigat alegerile și totuși tu te ții de funcția dobândită după alegeri, mai ales că lista la consiliul județean nu am făcut-o eu, mi-a fost impusă și nu cred că era un lucru normal ca această listă să se facă fără minima implicare a candidatului la funcția de președinte. (…) Acea listă s-a hotărât la mare, cu cei pe care îi cunoașteți, nu mai reiau discuțiile.”, a explicat Alin Nica.

Nica le ceruseră mai multor consilieri județeni liberali care au obținut mandate după alegerile din 27 septembrie să se retragă de pe listă. Este vorba despre Alin Popoviciu, Nicolae Bitea, Călin Roman și Cosmin Buboi. Bitea și Buboi au renunțat la mandate.

CITEȘTE ȘI: Scandal în PNL Timiș, după ce Nica a demarat marea curățenie a listei de consilieri județeni. Popoviciu: „Răzbunarea asta e arma prostului”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/