Alin Nica îi retrage atribuțiile lui Cristian Moș de la CJT. Forța Dreptei îi cere demisia

alin nica in plenul consiliului judetean timis
untitled design set 970x90 px

Solicitările vin după ce Cristian Moș și-a anunțat intenția de a candida independent la Primăria Timișoara. 

Cristian Moș, spun reprezentanții Forța Dreptei, ocupă funcția de vicepreședinte CJ Timiș ca urmare a negocierilor dintre USR și PNL de după alegerile locale din 2020. Prin urmare, continuă aceștia, pe această poziție ar trebui să se regăsească un consilier județean susținut de USR.

CITEȘTE ȘI: Cristian Moș candidează independent la Primăria Timișoara

„Din ce știu de la colegii noștri de alianță (n.r, USR), Cristian Moș nu mai poate fi considerat reprezentant al acestui partid. Funcția de vicepreședinte CJT revine reprezentantului unui partid în urma unor negocieri, lucru care s-a întâmplat și în urmă cu patru ani când Alin Nica și Dominic Fritz au stabilit o modalitate de colaborare și cei doi vicepreședinți CJT au fost aleși prin vot în plenul CJT. Fără sprijinul USR, Cristian Moș nu mai poate ocupa această poziție și îi cerem să fie un om de onoare și să demisioneze din funcție.”, a declarat Claudiu Chira, președintele Forța Dreptei Timiș.

Alin Nica a anunțat că i-a retras toate atribuțiile.

„Regret sincer că a intrat pe acest drum făcând jocurile PSD. Am avut mai multe discuții cu domnul Moș, dar nu mi-a spus că vrea să schimbe ceva în parcursul său politic și administrativ. E adevărat că am auzit de la alții că vrea să se retragă din politică și să urmeze o carieră în mediul privat. Acum a apărut brusc această decizie cel puțin ciudată în totală contradicție cu toate planurile despre care mi-a vorbit. Am discutat și cu primarul Timisoarei, Dominic Fritz și am înțeles că domnul Moș nu se mai bucură de sprijinul politic al USR și de aceea am decis să îi retrag toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte CJT. Nu este o decizie ostilă față de domnul Moș, ci doar o hotărâre corectă și firească în absența unei demisii din partea sa.”, a spus Alin Nica, președintele CJT.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz: Singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze Alianța Timișoara Unită 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/