O stradă din centrul Timișoarei acaparată de romi, recuperată de primărie

str cezar din timisoara 3

Este vorba de str. Cezar, care leagă B-dul Loga de Parcul Copiilor din Timișoara. În scurt timp, aceasta va deveni pietonală.

Strada Cezar din centrul Timișoarei a ajuns pe mâna clanurilor țigănești Cârpaci și Stanciu. Primăria Timișoara a reușit să recupereze această stradă, care face legătura între Parcul Copiilor și B-dul C.D. Loga. Joi, primarul Dominic Fritz a semnat dispoziția de demolare a mai multor construcții ridicate ilegal, fără autorizație, pe terenul municipalității.

Cu fiecare nou caz de recuperare a terenurilor orașului vedem dimensiunea halucinantă a acestei caracatițe care a acaparat Timișoara timp de decenii. Este absolut revoltător faptul că nimeni nu a avut curaj să pună piciorul în prag și să oprească aceste furturi din bunurile timișorenilor. Practic, în acest caz, clanurile au construit direct pe o stradă și au închis accesul timișorenilor pe aici, posibil la mica înțelegere cu fosta administrație locală. Strada publică a devenit curtea lor. Vremurile în care patrimoniul Timișoarei era prădat cu complicitatea administrației au trecut. Teren cu teren, vilă cu vilă recuperăm ce e al timișorenilor”, a declarat primarul Dominic Fritz.

fritz pe str cezar din timisoara

Potrivit Primăriei Timișoara, cele două clanuri au construit fără autorizații două clădiri, trei alei pietonale, două garduri de împrejmuire din zidărie, poartă de acces auto și un gard frontal. Toate aceste construcții vor fi demolate pe cheltuiala celor două familii.

Odată eliberată de construcțiile ilegale, prin dispoziție semnată de primarul Dominic Fritz, strada Cezar va fi pietonală și va asigura, din nou, legătura între bulevardul C.D. Loga și Parcul Copiilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Nu e prima luptă câștigată cu aceste clanuri. Acum 2 ani, ne-au blocat accesul la șantierul noii Clinici ORL de lângă Parcul Copiilor și ne-au cerut 200.000 euro. Am câștigat în instanță și acum suntem pe ultima sută de metri cu noua clinică ORL. Nu ne lăsăm intimidați de tertipurile juridice și agresivitatea acestor clanuri. Lupta pentru patrimoniu nu este doar una pentru demnitatea orașului, ci îmbunătățește calitatea vieții a timișorenilor în moduri foarte concrete”, a precizat Dominic Fritz.

Tot pe B-dul Loga, aceleași familii au intrat în posesia unora dintre cele mai impunătoare clădiri prin cumpărarea de drepturi succesorale, moștenitori inventați sau presiuni asupra proprietarilor. Primăria Timișoara a recuperat vila istorică de la numărul 52.

str cezar din timisoara 2

str cezar din timisoara 1

str cezar din timisoara 4

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/