Alin Artimon: ,,Am vorbit mult şi nu am făcut nimic!”

explo 1000x200

Acesta este mesajul antrenorului lui FC Caransebeş prin care şi-a justificat absenţa de la obişnuita conferinţă de presă de joi a clubului gugulan.

Venit hotărât să reseteze echipa, Alin Artimon nu a reuşit să obţină niciun punct în trei meciuri pe banca tehnică a caransebeşenilor, deşi jocul echipei nu a fost chiar rău. Nu a căutat vinovaţi, ci a luat totul asupra sa, şi-a asumat aceste eşecuri şi până nu se îndreaptă lucrurile nici nu mai scoate capul în lume. La conferinţa de presă de astăzi a preferat să-l însărcineze pe secundul său, Alin Paleacu, să dialogheze cu mass-media. ,,Alin Artimon își cere scuze. Mi-a spus să vă spun că a vorbit mult și n-a făcut nimic”, a explicat antrenorul secund.

Paleacu a vorbit apoi despre meciurile rămase de disputat până la finele anului, primul dintre ele, sâmbătă, la Tărlungeni, cu Unirea din localitate. ,,Trebuie să recunosc că acesta este nivelul la care putem să prestăm la ora actuală. Ce ne rămâne de făcut e să scoatem ce mai putem din cele două etape. Trebuie să tragem linie să vedem ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău, ca ulterior să facem un inventar. Ne asumăm rezultatele, așa cum a zis și colegul meu Alin Artimon, dar nu credeam că nu putem opri căderea aceasta liberă. Suntem într-o vrie. Sperăm și ne dorim să oprim cât mai repede această cădere. Ne dorim chiar de la următorul meci, cel cu Tărlungeni! Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a seriei, agresivă, arțăgoasă, fără veleități tehnice, dar o echipă cu un joc direct pe poartă”, a declarat tehnicianul.

banner 970 x 250

Comments

  1. COL says:

    Artimoane nu te mai sprijina nimeni … ciuciu rezultate macar ai demnitate si prezintate in fata oamenilor si raspunde la una sau doua interbari ca nu iti ia nimeni gitul si lasa figurile ca nu tine poate de la anul ca anul asta totul este scris . a era sa uit tot CARANSEBESUL sa ii pupati talpile lui ALEXA si sa ii faceti statuie ca datorita lor sinteti acum in liga 2 a .