Alianța USR-PLUS, încrezătoare în lupta pentru alegerile locale! Dominic Samuel Fritz și Cristian Moș și-au depus dosarele de candidatură

Dominic Samuel Fritz, alesul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Timișoara și Cristian Moș, pentru șefia Consiliului Județean Timiș, și-au depus astăzi dosarele de candidatură. În ambele cazuri, momentul a fost transmis live pe Facebook, iar alături de cei doi reprezentanți au fost cei aflați pe listele de consilieri locali, respectiv județeni. 

Candidatul USR-PLUS la Primăria Timișoara a spart gheața cu un live făcut din greșeală, în jurul orei 15.00. Ulterior a declarat că a depus actele, iar de astăzi a „intrat în linie dreaptă”. Vrea o campanie onestă, dar a amintit că este conștient că vor exista atacuri. Nu a degustat „nostalgii” culinare din comunism: salam cu soia – este un exemplu de atac pe care Fritz l-a dat în mod ironic. Pentru candidatura la Primăria Timișoara a strâns în jur de 8.000 de semnături.

„Astăzi intrăm în linie dreaptă pentru alegerile din 27 septembrie. Este o zi istorică aș putea spune pentru că este prima oară când Alianța USR-PLUS participă la alegerile locale și noi suntem foarte încrezători că această campanie se va sfârși cu o victorie în 27 septembrie. O victorie care va deschide un nou capitol în istoria Timișoarei. O revoluție a bunei guvernări. Acest nou început se datorează și miilor de timișoreni care au semnat pentru noi în ultimele săptămâni. Am strâns peste 8.000 de semnături pentru propunerea de primar și de consilieri locali. Suntem încrezători că ne va susține o majoritate a timișorenilor în septembrie. În cele 41 de zile vom face o campanie onestă, pozitivă, în care vom vorbi despre viziunea noastră pentru Timișoara. Nu toți vor face o campanie pozitivă. Presupun că atacurile o să se întărească, am fost deja atacat că n-am mâncat salam cu soia, dar noi vom rămâne pe calea noastră. Nu ne lăsăm distrași de aceste atacuri”, a spus Fritz.

Pe lista consilierilor locali propuși de Alianța USR-PLUS se află: Dan Resitnec, Andrei Mester, Ruben Latcau, Rodica Militaru, Vlad Boldura, Razvan Negrisanu, Răzvan Stana, Ana Munteanu, Aida Szilagy, Ovidiu Merean, Paula Romocean, Cornel Florin Ilca, Jorge Gonzalez, Emanuel David, Mihaela Rusu, Tiberiu Simionaș, Mihai Mortan, Filip Fiat, Dragoș Nistor, Cosmin Milos, Lucian Tuică, Andrea Kelemen, Mădălin Dogaru, Mihai Oancea, Bogdan Răescu, Simona Nanu și Florin Roua.

La rând a urmat Cristian Moș, candidatul Alianței pentru președinția Consiliului Județean Timș. „Gata, de astăzi timișenii nu mai sunt singuri. Au alături de ei o echipă, echipa USR-PLUS. Suntem aici să muncim pentru județ. Județul merită un nou început”, a spus Cristian Moș, după care l-a invitat pe Zoltan Nemeth să vorbească. „Suntem la finalul unei perioade lungi de pregătire a dosarelor de candidatură. Zeci de mii de foi, sute de voluntari ne-au ajutat. Această procedură de depunere a dosarelor de candidatură trebuie simplificată. Nu este posibil să existe atâta birocrație. Urmează, odată cu instalarea USR-PLUS în administrația locală și centrală, să debirocratizăm și acest sistem de depunere a dosarelor de candidatură”, a spus Zoltan Nemeth.

Pe lista consilierilor județeni sunt 36 de nume, printre care: Cristian-Alin Moș, Jani-Raul Olajos, Alexandra-Viviana Țecu, Bianca Luca, Călin-Claudiu Badiu,Alexandru Caplat, Petre Mihăieș, Laura-Carmen Boldovici, Cosmin-Alexandru Cadar, Raoul-Adrian Trifan,  Zoltan Nemeth, Dănuț-Petrișor Tămaș, Sorin-Gheorghe Șipoș, Vlad-Ioan Șendroiu, Marius Dumitrescu-Racoveanu, Laurențiu-Vasile Marian, Mircea Vancia, Marius-Constantin Viciriuc, Mihai-Florin Donțu, Claudiu-Andrei Vesa, Virgil-Sorin Breazu, Vlad Capotescu, Alexandru-Tiberiu Țibrea, Nicolae Rădoi, Sergiu-Constantin Murărescu-Filip, Flavius-Dan Radu, Claudiu-Adrian Marcu, Codruț-Petru Colța, Cristian-Alexandru Setyar, Octavian Ghiran, Caius-Ioan Lăzărescu, Costin Drăcea, Andrei-Marius Pechianu, Cristian Răducă, Eugen Mirea și Cornel-Florin Ilca.