Voichița Lăzureanu (PSD), la depunerea candidaturii: „Am făcut un prim pas în câștigarea Primăriei Timișoara”

Voichița Lăzureanu și Călin Dobra, candidații cu care PSD vrea să cucerească Primăria Timișoara și șefia Consiliului Județean Timiș, și-au depus astăzi documentele de candidatură.  

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, candidatul PSD la Primăria Timișoara, a fost însoțit la depunerea candidaturii, printre alții, de liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, de mai mulți candidați ai partidului la CL Timișoara și de Călin Dobra.

„Am făcut un prim pas în câștigarea Primăriei Timișoara și împreună cu întreaga echipă suntem foarte determinați să facem bine Timișoara, să fim alegerea sănătoasă pentru Timișoara, să readucem Timișoara la numele adevărat de Mica Vienă, nu doar cu numele, ci cu tot ce înseamnă aceasta. Să fie un oraș cu un nivel de trai înalt, să fie un oraș cu servicii de calitate, să fie un oraș pentru confortul și siguranța cetățeanului, să fie un oraș prietenos cu mediul, să fie un oraș în parteneriat cu cetățeanul. Ne dorim creșterea calității vieții timișorenilor și doar împreună, în echipă, putem reuși. Voi fi un primar al tuturor timișorenilor, voi asculta vocea timișorenilor și voi face proiecte doar în favoarea timișorenilor”, a declarat Voichița Lăzureanu, imediat după ce și-a depus dosarul de candidatură.

Voichița Lăzureanu nu se regăsește și în lista PSD pentru CL Timișoara. Primul candidat înscris este Sebastian Răducanu – secretar executiv PSD Timiș, urmat de Sorin Ionescu – directorul Colegiului Național Bănățean, Andra Bloțiu – consilier local, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos – de la PPUSL.

Și Călin Dobra și-a depus astăzi candidatura pentru încă un mandat plin la CJ Timiș. „Din ianuarie 2017 am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean. Am implementat proiecte importante pentru județul Timiș, proiecte pe fonduri europene, proiecte pe fonduri guvernamentale, dar și din bugetul propriu al consiliului județean. (…) În acest moment se lucrează la programul pentru următorul ciclu de finanțare UE, 2021 – 2027, o perioadă în care – sunt ferm convins că din prisma experienței de la Consiliul Județean – vom accesa în continuare proiecte pe fonduri europene. În acest moment, suntem undeva la 80 de milioane de euro, proiecte pe fonduri europene și vom continua și în următoarea sesiune de finanțare. Mulțumesc colegilor mei că sunt alături de mine. Suntem echipa câștigătoare!”, a spun Călin Dobra.

Călin Dobra deschide lista PSD pentru CJ Timiș, urmat de Mihai Ritivoiu – consilier județean, Aura Danielescu – fostul inspector școlar șef al IȘJ Timiș, Dan Idolu – consilier municipal, fost director al aeroportului, Sabin Bociu – primarul comunei Jebel, Ioan Sorincău – fostul primar al comunei Moșnița Nouă, Petru Andea – fost deputat, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Dejan Plavosin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean  – de la PPUSL și Roxana Manasia.