Alianța USL și-a lansat candidații la Caransebeș

Membrii USL și-au lansat în această seară candidații pentru zona Caransebeș. Momentul a fost marcat de concertele unor trupe și soliști renumiți în România. Hara, Carmen Șerban, Bosquito și Lipan Țăndărică au răspuns pozitiv evenimentului din orașul de pe Timiș și Cerna.

Membrii USL sunt convinși că alegerile din data de 10 iunie vor fi un succes pentru Alianță, mai cu seamă că cea mai importantă mișcare ce a avut loc pe scena politică din România a plecat din Caraș-Severin: schimbarea Guvernului Boc. Evenimentul din această seară a fost deschis de trupa Hara, după care au urcat pe scenă cei mai reprezentativi membri ai USL, în frunte cu Marcel Vela, care a fost gazda manifestării. Acesta a ținut să le reamintească celor câteva sute de caransebeșeni prezenți în centrul orașului Caransebeș faptul că schimbările care au avut loc pe scena politică din Caraș-Severin sunt benefice întregii țări.

„Este ușor pentru un politician să își urmeze cariera politică în partidul care l-a promovat și reciproc, însă la Reșița a început cutremurul care a schimbat un Guvern. Ca politicieni, noi trebuie să ne facem datoria față de oameni, iar dacă punem interesele lor înaintea intereselor noastre înseamnă că ne facem bine treaba. Am stat alături pe Sorin Frunzăverde pe scena din Pipirig în anul 2005, s-a întâmplat însă, ca un președinte care a uitat de țară să ne despartă. În această perioadă dură, grea, au fost voci în PDL care au spus lucrurilor pe nume”, a declarat în această seară, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

Și liderul PSD, Ion Mocioalcă a luat cuvântul în fața mulțimii, pe care a invitat-o la vot pe data de 10 iunie. „La noi nu se pune problema de cine câștigă, ci scorul cu care vom câștiga alegerile. USL va obține victorie în peste 90% dintre localitățile județului Caraș-Severin”, a spus președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

După ce liberalul Marcel Vela și-a prezentat echipa de consilieri locali care va apărea pe buletinul de vot al locuitorilor, sub sigla USL, în încheierea acțiunii a luat cuvântul și vicepreședintele PNL, la nivel național. Sorin Frunzăverde i-a criticat în termeni duri pe foștii săi colegi de partid și și-a exprimat public regretele. „Îmi pare rău și îmi cer scuze că am susținut un astfel de Guvern, dar consider că m-am revanșat aflându-mă acum în aceeași echipă cu Marcel Vela, pe aceeași scenă. De Rusalii, nu puteam fi decât la Caransebeș, în Caraș-Severin”, a precizat candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde.

Concertele de pe scena din centrul orașului s-au întins până târziu, în noapte cu solista Carmen Șerban, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630032699118″]

Comments

  1. amartuvshin says:

    niste hoti, niste nemernici