Alianţa PSD-PRO România, garantul scaunului de șef în Consiliul Judeţean Caraş-Severin?

Garanțiile în politică aproape că nu există. Nu e pentru prima dată când ce este azi își pierde valabilitatea mâine, electoratul fiind singurul care, de cele mai multe ori, a fost nevoit să plătească factura votului exprimat.

Punerea la punct a strategiilor în vederea alegerilor din acest an reprezintă un lucru absolut firesc, orice partid politic dorindu-și să devină o forță de neegalat la urne. Este și cazul partidelor politice din Caraș-Severin, acolo unde alianța dintre PSD și PRO România se-ndreaptă pe zi ce trece spre materializare.

Dacă viitorul pact politic poate fi garantul scaunului în Consiliul Județean, liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, alături de care Silviu Hurduzeu a format majoritatea în cadrul celei mai importante instituții din județ, a subliniat:

„Pe de o parte, această alianță era previzibilă și firească ținând cont că ambele partide politice au aceeași rădăcină. În al doilea rând, referitor la câștigarea alegerilor, asta nu putem știi decât în momentul în care se numără voturile. Luând în calcul că nu știm nici măcar data alegerilor, contează foarte mult și evoluția celorlalte partide”.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, conștient fiind de faptul că, în politică, lucrurile pot căpăta o altă turnură de la o zi la alta, subliniază că vede următoarea campanie electorală drept una presărată cu nenumărate surprize: „Cum în fiecare zi se modifică valorile sondajelor, e destul de greu să ne pronunțăm în acest moment cine va fi câștigătorul alegerilor. Mai mult decât atât, de foarte multe ori ne-a fost dat să vedem surprize foarte mari în toate scrutinele electorale”.

Sursa foto principal: blacknews.ro.