Alfred Simonis, reales „căpitan” al PSD Timiș. Obiectivul asumat

alfred simonis din Timisoara, presedintele psd timis, presedintele camerei deputatilor
untitled design set 970x90 px

Președintele Camerei Deputaților Alfred Simonis a fost reales în funcția de președinte al PSD Timiș, în prezența premierului Marcel Ciolacu și a mai multor miniștri PSD. El spune că din această calitate se încadrează la candidatura pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Alfred Simonis se află la al doilea mandat în fruntea PSD Timiș. La conferința județeană de alegeri de sâmbătă, de la Timișoara, a fost unicul candidat pentru șefia filialei. Întrebat dacă, lider fiind, va fi și candidatul PSD la conducerea județului ori a Timișoarei, Alfred Simonis a spus că rezultatele sondajelor vor arată asta: „Fiind președintele PSD Timiș, evident, că mă încadrez la candidatura pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Dacă măsurătorile vor arată că o altă personalitate are șanse mai mari decât mine, ne vom reorganiza.”

Sorin Grindeanu la Timisoara

„Căpitan de echipă pentru alegerile din 2024 este Simonis”, a declarat și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

„Am început azi discursul rememorând un moment important pentru mine și organizația PSD Timiș, și anume vara anului 2017, aducând în discuție spiritul din anul 2016 când am reușit să câștigăm. La alegerile locale s-a reușit atunci ce nu s-a mai reușit, o victorie împotriva dreptei unite. Am simțit și știu organizația asta, am simțit același spirit din 2016 ceea ce ne face optimiști că în 2024 să câștigăm alegerile, e datoria noastră. Și eu, și Freddy avem responsabilități în statul român în acest moment, nu pe măsură rezultatelor pe care PSD Timiș le-a avut în 2020. Este obligatoriu pentru noi în 2024 să repetăm istoria din 2016, și anume să câștigăm alegerile locale, iar căpitan de echipa este președintele. Căpitan de echipa pentru alegerile din 2024 este a Simonis. Sunt convins că va face o treaba extraordinară.”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul conferinței de alegeri PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Grindeanu, la Timișoara: „Este timpul nostru în 2024. PSD Timiș va trebui să câștige CJT”

Iar premierul Marcel Ciolacu a declarat, glumind, că „vin eu și candidez la Consiliul Județean Timiș”, în cazul în care Simonis nu își va asuma o candidatură la președinția CJT.

conferinta de presa la timisoara

În urma conferinței de alegeri a PSD Timiș, prim-vicepreședinți ai filialei au fost votați Adrian Cionca și Eugen Dogariu, iar Sebastian Răducanu – secretar general. Vicepreședinții PSD Timiș sunt: Cristian Anton, Sabin Bociu, Călin Dobra, Rovena Violeta, Maria Murari Dobrean, Cornel Dumitraș, Bianca Gavriliță, Sorin Gabriel Ionescu, Andra Lăpădat, Ioan Mateescu, Marcel Muia, Radu Adrian Pau, Teodor Pavel, Gabriela Popovici, Mihai Ritivoiu, Flavius Roșu, Raimond Rusu, Ovidiu Nicolae Ștefănescu, Gheorghe Marius Stoian, Cătălin Tiuch, Luminița Țundrea și Stoian Vasiu.