Alfred Simonis nu vrea „parașutați” pe listele parlamentare. Apel către partidele din județul Timiș

Alfred Simonis, liderul social-democraților din județul Timiș, face un „apel la responsabilitate” și se adresează tuturor partidelor politice. În stilul caracteristic, Simonis a spus că sfaturile adresate au la bază un argument: județul nu a primit niciodată sprijin „de la candidații de la centru, plantați pe listele din teritoriu”.

Liderii formațiunilor politice sunt sfătuiți să trateze cu discernământ și responsabilitate întocmirea liselor de candidați pentru scrutinul electoral din decembrie.

„Cei ce vor ajunge în Parlamentul României au obligația să susțină interesele locale, să se zbată pentru obținerea unor decizii legislative relevante, pentru inițierea unor demersuri juste și necesare care să aducă plus valoare pentru județul nostru. Istoria recentă ne-a demonstrat că Timișul nu a a primit niciodată sprijin de la candidații de la centru, plantați pe listele din teritoriu. Odată votați, aceștia au uitat pe cine reprezintă și, în afară de a se mai plimba pe la Timișoara, nu au făcut nimic concret pentru noi. Apelul meu este simplu: fără parașutați pe listele parlamentare! Alegeți oameni care vor munci în beneficiul Timișului, oameni care pot și vor să facă asta. Pentru că atâta vreme cât nu trăiești aici, nu ai cum să înțelegi nevoile, problemele, așteptările oamenilor.”, a spus Alfred Simonis.