Alexandru Pelici e convins că Ripensia va avea viață grea la revenirea în Ciarda Roșie

Cei de la Ripensia joacă din nou pe teren propriu, tot un meci cu un adversar dificil, CS Mioveni. Roș-galbenii au absențe importante și Alexandru Pelici știe că meciul va fi dificil, chiar dacă echipa revine în Ciarda Roșie.

Timișoreanul a antrenat în cariera sa și la Mioveni și știe că argeșenii nu resimt în acest moment nicio presiune. „În situaţia în care ne aflăm, toate partidele sunt dificile. Nu există meci uşor. Trebuie să avem o atitudine bună. Vom întâlni o echipă situată în prima parte a clasamentului, o echipă matură, care joacă de mult timp în Liga a II-a şi care poate câştiga pe orice teren. Sunt jucători buni acolo. Am trecut pe acolo ca antrenor şi ştiu că au în componenţă jucători foarte buni. Au şi punctele necesare unei liniști care să le permită să joace relaxaţi. Cu siguranţă vor veni să câştige și acest joc”, a declarat Pelici.

Vor lipsi la Ripensia portarul Dobre, suspendat, Ungureanu, care s-a accidentat din nou și Țiereanu, convocat la naționala U19. Pelici știe că formația sa nu își mai permite să piardă puncte. „Noi sperăm însă să facem puncte, pentru că avem mare nevoie de ele până să înceapă vacanța. Sunt încă multe lucruri de pus la punct şi sper ca jucătorii să înţeleagă că e nevoie să facă eforturi mai mari, să joace, să aibă personalitate şi să respecte anumite lucruri pe care le stabilim. Încet, încet, să ne punem la punct”, a mai spus tehnicianul.

Meciul începe sâmbătă dimineața, la 11, în Ciarda Roșie și nu este televizat.

Sursă foto: ripensiatimisoara.ro