Alex Velea, Anda Adam și Ruby cântă la Zilele orașului Moldova Nouă! Cu toată opoziția PSD-ului!

Vedetele pe care tinerii de la malul Dunării și le-au dorit neapărat pe scenă cu ocazia sărbătorii orașului vor întreține până la urmă atmosfera în serile de 15 și 16 august. Și nu oricum, ci cu chletuieli reduse din bugetul local!

Consilierii locali PSD din Moldova Nouă s-au arătat îngrijorați de faptul că primarul liberal Adrian Torma s-ar întinde mai mult decât l-ar ține plapuma. Mai exact, că ar cheltui mult prea mult din banul public pentru a-i aduce în oraș pe Alex Velea, Anda Adam și Ruby. Torma le-a explicat însă că are rețeta unei sărbători de mare succes, cu artiști de top și cu încasări record. Cu alte cuvinte, cu cheltuieli reduse de la bugetul local! La prima propunere a edilului, proiectul de hotărâre prin care s-a propus creșterea tarifelor percepute comercianților a picat. Și asta pentru că aleșii PSD, ai Partidului Verde și cel al PMP (fost UNPR) s-au abținut de la vot. Practic, aceștia s-au opus ca în bugetul orașului să intre mai mulți bani decât în anii precedenți. În aceste condiții, grijile lor par să fi fost mai degrabă altele. Și anume, ca nu cumva cota de popularitate a primarului Torma să crească și mai mult odată cu transformarea spectaculoasă a sărbătorii orașului.

Torma a promis că indiferent de atitudinea consilierilor din opoziție, Zilele orașului Moldova Nouă 2016 vor avea o altă anvergură. Pentru asta a convocat o ședință extraordinară de Consiliu Local, în prima zi a săptămânii, ocazie cu care liberalii și sârbii au votat majorarea tarifelor și, ca atare, aducerea unor artiști în mare vogă pentru a-i distra pe cetățenii orașului și nu numai. Social-democrații, verzii și reprezentantul PMP nu s-au prezentat la plen, dar proiectul de hotărâre a fost adoptat și în absența lor. “Ne-am propus ca prin aceste zile de sărbătoare închinate oraşului nostru să aducem bucurie în sufletele tuturor, să organizăm o sărbătoare frumoasă şi diferită, să ne mândrim de comunitatea în care trăim. Moldova Nouă este primul oraş la intrarea Dunării în țară, iar acest statut se merită a fi marcat în mod deosebit. Dorim ca această sărbătoare să devină o manifestare de mare anvergură, a cărei semnificație şi valoare să o creştem de la an la an! Sunt impresionat de suma mare pe care am adunat-o deja din sponsorizări, am adoptat și tarifele pe care le vom percepe comercianților și care ne vor ajuta să băgăm cât mai puțin mâna în bugetul local”, a declarat primarul Adrian Torma pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI:

Pesediștii au stricat sărbătoarea orașului Moldova Nouă! Alex Velea, Anda Adam și Ruby nu mai cântă la malul Dunării!