Datorinicii din Consiliul Județean Caraș-Severin

Deși aleșii județeni din acest mandat nu sunt foarte bogați, potrivit declarațiilor de avere cei mai mulți dintre ei sunt plini de datorii. „Express de Banat” a întocmit un top al celor mai îndatorați consilieri, care au reușit prin intermediul listelor întocmite de partid să stea la masa forului decizional.

Consilierul județean cu cele mai mari credite contractate de la bănci este pedelistul Matei Olimpiu Vinicius Armaș Cioflec. Acesta trebuie să returneze nici mai mult nici mai puțin de 200.000 de lei, sumă ce reprezintă un credit deschis la BRD în anul 2006 și scadent în anul 2026.

Tot din PD-L vine un alt ales pe lista de partid. De această dată, este vorba despre fostul primar al comunei Bozovici, cu un credit contractat de la bănci ce se ridică la 40.000 de lei. Lenuța Ciurel nu este nici ea la foarte mare distanță de colegul său de partid. Aceasta are un credit de 35.000 de lei, chiar mai mare decât venitul realizat pe parcursul unui an.

Și colegii din PP-DD stau rău cu banii
Atunci când vine vorba despre aleșii PP-DD, creditele contractate de aceștia sunt de ordinul zecilor de mii de euro. Constantin Sorin Madina are o datorie de 31.000 de euro, însă și veniturile realizate de acesta sunt consistente, întrucât prestează activități de avocatură, deținând propriul cabinet în municipiul Caransebeș. Daniel George Surdu, tot PP-DD, are un credit de 13.500 de euro. Din același partid, potrivit declarației de avere pe care a postat-o pe site-ul Consiliului Județean, și Olga Persida Bittermann a contractat de credit consistent.

 

Comments

  1. bunicu says:

    Vă înșelați. Citiți declarația de avere, creditul nu mai există, are doar în plus câteva mii de euro in 2 conturi deschise anul trecut (90.000 euro.

    http://www.cjcs.ro/declaratii-de-avere-consilieri.php