Aleșii locali din Oțelu Roșu știu ce să facă până la votarea bugetului pe 2019. Aprobă documentații tehnice pentru viitoarele investiții!

Deși bugetul local nu este încă aprobat, consilierii locali din Oțelu Roșu doresc să nu piardă timp cu demararea investițiilor. Aleșii locali au aprobat documentația tehnică pentru demararea proiectului de investiții privind amenajarea zonei pieței, aflată în vecinătatea centrului orașului.

Consilierii au votat alocarea sumei de 10.000 de lei pentru achiziția serviciului de întocmire „documentație tehnico-economică” pentru obiectivul „Lucrări de întreținere căi de acces și parcări în Piața Agroalimentară” în orașul Oțelu Roșu.


„Ca să nu pierdem timp și ca să putem iniția lucrările, acum, când se mai încălzește, cel puțin achiziționăm documentația tehnică, ca să putem să demarăm mai repede investiția. Va fi amenajată parcarea, drumul de acces, de fapt vor fi modernizate cu pavele și spații verzi”, a menționat primarul Luca Mălăiescu.

Edilul orașului a mai menționat că în același scop este nevoie și de alocarea a 20.000 de lei pentru demararea documentației tehnice pentru investiția „Modernizare și reabilitare strada Mihai Eminescu de la intersecția cu DN 68 până la intersecția cu strada Rozelor“.

„În acest proiect va intra inclusiv de la Drumul Național până la colț cu piața o modernizare cu fântâni ornamentale, strada pavată, tot zidul care delimitează trotuarele va fi placat cu travertin. Și să vedem dacă mai intră în buget și un gard de protecție, pentru că cei de la Poliția Rutieră spun că este obligatoriu. La finalul acestui proiect, va fi o amenajare deosebit de importantă, pentru că va lega zona centrală de piață și primărie”, a declarat în plenul Consiliului Local primarul Luca Mălăiescu.