Aleșii locali din Caransebeș deschid anul 2020 cu prima ședință ordinară

Consilierii locali din Municipiul Caransebeș sunt chemați în ședință de lucru vineri, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei pentru a dezbate peste 20 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Astfel, sunt cuprinse proiectele de hotărâre ce fac referire la alimentarea cu gaz a municipiului în zonele în care nu există rețea, acordarea de lemn gratuit din fondul forestier proprietate publică a municipiului Caransebes instituțiilor publice sau atribuirea în folosinţă gratuită a loturilor de teren din Caransebeş, zona Valea Cenchii, cu destinatia construire locuinţe pentru tineri, conform Legii nr. 15/2003. Executivul Primăriei propune aleșilor locali și prelungirea contractului de administrare încheiat cu Direcția Silvica Caraş-Severin, Ocolul Silvic Paltiniş, privind prelungirea duratei contractului de administrarea în regim silvic a suprafetei de 353 ha, fond forestier, proprietatea publică a municipiului Caransebeș.

1000x200 dacus 02

Consilierii vor lua în dicuție și aprobarea unui numar de 100 de posturi pentru asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav, pentru anul 2020, sau reorganizarea Serviciul Public Voluntar pentru Situații de Urgență al Municipiului Caransebes, serviciu de TIP V1, în subordinea Consiliului Local al Municipiului Caransebeș.

publicitate si promovare online banner maxagro