Aleșii județeni au convenit astăzi în Palatul Administrativ: Toți pentru Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică!

Liderii formațiunilor politice care fac parte din Consiliul Județean Caraș-Severin în mandatul 2020-2024 s-au asigurat reciproc de sprijin și, totodată, le-au garantat cărășenilor că vor lăsa deoparte jocurile și interesele politice, urmând să lucreze împreună pentru ca județul să cunoască bunăstarea!

Judecătorul Rustin Ciasc, președintele Biroului Electoral Județean, a oficiat astăzi ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare pentru consilierii județeni aleși la scrutinul din 27 septembrie și pentru președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Într-un cadru festiv, Romeo Dunca și mare parte din ceilalți aleși au primit certificatele care îi obligă în următorii patru ani să-și pună toată priceperea în slujba cetățenilor.

„E un moment unic pentru mine, mă bucur că am ajuns aici, este o responsabilitate mare pe care cetățenii județului mi-au pus-o în brațe. Va trebui să onorez aceste așteptări și sper ca alegerea lor să fie un lucru bun pentru județul Caraș-Severin”, a declarat Romeo Dunca, președintele ales al administrației județene.

Președintele BEJ a ținut să precizeze că alegerile locale sunt încheiate în Caraș-Severin, cu excepția orașului Moldova Nouă, dar și faptul că niciuna dintre hotărârile BEJ nu au fost schimbată, nici măcar modificată, dovadă a faptului că procesul electoral și activitatea BEJ-ului au fost aproape ireproșabile.