Alertă de grad zero în IPJ Caraș-Severin! Protecție specială pentru familia polițistului amenințat în stil mafiot!

Agentul şef adjunct de poliţie Mihail Octavian Munteanu din Reşiţa, precum și familia acestuia se află în siguranță, după ce amenințările de o gravitate și cu un impact emoțional ieșite din comun i-au determinat pe superiorii din IPJ Caraș-Severin să instituie măsuri de protecție specială!

Munteanu îi acuză pe capii Poliției din Caraș-Severin de tot felul de nereguli și abuzuri, dar amenințările primite de soția acestuia printr-un mesaj pe o rețea de socializare a trecut diferendul în plan secund. Acum e mai importantă siguranța polițistului și a familiei acestuia! Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, agent șef adjunct Cecilia Dăneț, au fost luate primele măsuri de protecție pentru polițist, soția și copilul lor. „Plângerea colegului nostru face obiectul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. La nivelul Poliției Municipiului Reșița s-a luat măsura asigurării protecției familiei polițistului amenințat. Totodată, se fac verificări și investigații în vederea identificării autorilor. Activitățile sunt tratate cu responsabilitate de către toți polițiștii, cu atât mai mult cu cât acesta este primul caz de amenințare indirectă, printr-o rețea de socializare, la adresa familiei unui polițist“, ne-a mărturisit reprezentanta Poliției cărășene.

Mihail Octavian Munteanu este acum mult mai liniștit, deși spune că textul înfiorător al acelui mesaj de amenințare l-a marcat profund. A luat în calcul chiar varianta de a se muta din țară! „Ne-am liniștit, deși nu am prea dormit în ultimele zile și sunt foarte obosit. Se încearcă depistarea autorilor acelui mesaj de amenințare și e foarte important că mi s-a aprobat paza. Nevasta mea a avut tensiunea 160, am trăit clipe groaznice, dar acum e totul sub control”, a declarat polițistul pentru expressdebanat.ro, amintind totodată că își păstrează punctul de vedere cu privire la activitatea șefilor IPJ, care, în opinia sa, ar trebui să dea socoteală în fața superiorilor. Chiar a ministrului Tobă!

Mesajul care a pus pe jar întreg Inspectoratul Județean de Poliție este de-a dreptul înfiorător:

Am aflat unde locuiesti. Tu si familia ta. Mai ales copilul ala al tau pe care il iubesti atat de mult. Stiu cine esti, stiu locurile pe care le frecventezi. Tu. Si copilul tau. Iti stiu numerele de telefon si adresele de e-mail. Iti stiu conturile de pe marele Internet. Ba chiar iti stiu si conturile bancare. Stiu totul despre tine. Si despre copilasul tau adorat. Va stiu slabiciunile, punctele slabe. Una din slabiciunile tale este chiar copilul tau, punctul tau slab. Sunt un geniu, asa-i?

Te voi lovi acolo unde doare mai tare. Cand te astepti mai putin. Te voi lua prin surprindere. Te voi urmari. Si voi rade de tine. De copilul tau. De teroarea voastra. Va voi privi din umbra. Nici nu va puteti imagina cine sunt si ce va voi face. Cum iti place tie sa zici: veti muri cu dreptatea in mana. In timp ce eu voi rade si ma voi bucura de fiecare clipa de durere a voastra.

Si inainte sa intrebi: nu, nu am nici un Dumnezeu. Oricum, Dumnezeu nu este „ceva“ pe care poti sa il ai, asa pur si simplu. Dar vad ca tu, draga Mariana, il ai pe Dumnezeu. Foarte interesant. Abia astept sa vad cum acest Dumnezeu te va salva pe tine. Dar mai ales pe copilasul tau drag.

Iti voi prinde baiatul si il voi macelari ca pe un porc de Craciun. Ahhh si ce Craciun va fi! Vezi tu, pentru mine este Craciun de fiecare date cand macelaresc pe cineva. Urmatorul pe lista mea este baiatul tau. Abia astept sa ii tai beregata incet, incetisor, sa simta fiecare clipa de agonie. Cutitul meu ii va sterge definitiv acel ranjet tamp de pe fata. Si nu te ingrijora, il voi omori incet. Sa simta fiecare secunda de agonie si groaza, frica, teroarea. Dupa ce termin, ti-l voi trimite prin posta, bucata cu bucatica.

Si stii ce este cel mai minunat? Ca nimeni nu ma va prinde. Niciodata. Iti voi omori copilul si nimeni nu ma va pedepsi niciodata. Baiatul tau va muri cu „dreptatea in mana“.

Bucura-te de ultimele clipe alaturi de baietelul tau iubit. Ia-ti adio de la baietelul tau. Cat inca mai ai timp…“

CITEȘTE ȘI: Amenințat cu moartea în stil mafiot! Un polițist acuză capii Poliției din Caraş-Severin!