FOTO Amenințare cu bombă în centrul Timișoarei. UPDATE: Polițiștii l-au identificat pe autorul alarmei false

alerta3
promovare online Timisoara Casa Auto

Mobilizare uriașă de forțe în centrul Timișoarei. Asta după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că a amplasat o bombă în incinta complexului comercial Bega. Imediat, tot magazinul a fost evacuat, iar pirotehniștii au început să caute eventualul dispozitiv exploziv.

Alertă în zona centrală a Timișoarei! Un bărbat a sunat, luni după-amiază, la numărul de urgență 112 pentru a anunța că a amplasat o bombă în incinta complexului comercial Bega.

În scurt timp, la magazin au ajuns mai multe echipaje de polițiști, pompieri și jandarmi. Centrul comercial a fost evacuat imediat, iar echipa de pirotehniști a început căutările, pentru a descoperi dacă într-adevăr a fost amplasată o bombă în centrul comercial.

De asemenea, oamenii legii încearcă să-l găsească pe cel care a sunat la 112.

UPDATE 1

Poliția Timiș anunță că, în urma verificărilor, s-a stabilit că alarma a fost una falsă.

Astăzi, 23 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial din Timișoara, s-ar afla o bombă. La fața locului, au ajuns pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, polițiștii, jandarmii și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar, în prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere”, a informat IPJ Timiș.

alerta2

promovare banner maxagro

alerta1

UPDATE 2. Polițiștii l-au identificat pe autorul alarmei false

Polițiștii l-au identificat pe cel care a alarmat autoritățile. Este vorba despre un băiat în vârstă de 15 ani.

CITEȘTE ȘI: Alertă de grad zero la Liceul Piarist din Timișoara. Elevii au fost evacuați după o amenințare cu bombă

„În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, polițiștii l-au identificat și depistat pe cel care a alertat autoritățile, fiind vorba despre același minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie a acestui an existența unei bombe la un liceu din Timișoara.”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Băiatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

CITEȘTE ȘI: Încă o alertă cu bombă, în Timișoara. Pirotehniștii au fost mobilizați la Iulius Town

publicitate tmc 640