Alegerile viitoare, o provocare pentru ALDE Caransebeș

Organizația ALDE din municipiul Caransebeș se întărește de la o zi la alta, în vederea pregătirii pentru alegerile ce urmează. Primul hop îl reprezintă prezidențialele, dar cea mai mare provocare sunt alegerile locale de anul viitor.

Biroul organizației ALDE Caransebeș a organizat în urmă cu puțin timp Adunarea Generală a membrilor de partid, ocazie cu care s-a completat biroul local. Astfel au fost aleși trei vicepreședinți: Ernestine Speichert, ing. Ion Pepa și Bogdan Popovici. Acum biroul organizației cuprinde următorii membri: președinte Dumitru Matei, președinte executiv Marian Corduneanu, secretar Nicolae Enescu, vicepreședinte Ion Petrescu, inginer Nicu Mihai și Marius Zaberca, alături de noii vicepreședinți aleși să pună umărul la dezvoltarea organizației, dar și să se implice în problemele comunității locale.

„Politica ALDE Caransebeș dorește să fie în folosul caransebeșeanului și încercăm, pentru alegerile locale din 2020, să cooptăm cât mai mulți tineri pentru ca aceștia să ajungă în Consiliul Local al municipiului cu idei noi și cu o altfel de politică. Programul nostru este în fiecare sâmbătă, între orele 10.30 și 12.00, la sediul de pe Strada Iosif Olariu Nr. 1. Nu îi acceptăm pe aceia care au beneficiat de funcții publice indiferent din ce partid vin”, ne-a declarat președintele organizației, Dumitru Matei.