Alegeri social-democrate pentru structuri europene!

Conferința județeană de alegeri a PES Activists Caraș-Severin a avut loc în acest weekend la sediul PSD Caraș-Severin.

La Conferința de alegeri a PES Activists Caraș-Severin au participat 80 de delegați ai organizațiilor locale PES din Caraș-Severin din Reșița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Cornereva și Gârnic. După citirea rapoartelor de activitate și validarea comisiilor tehnice de numărare și validare a voturilor, s-a trecut la vot deschis. Marius Bălean a fost ales în unanimitate președinte al PES Activists Caraș-Severin. Au fost aleși și secretarul organizației și vicepreședinții, reprezentând toate zonele județului, și a fost decis noul Birou executiv.

pes

„Încrederea activiștilor PES Caraș-Severin mă obligă. Vom continua împreună seria de activități și acțiuni, fiind mereu alături de oameni. Am reușit ca în doi ani să dezvoltăm structura PES Activists la nivel local și județean, am inițiat o serie de acțiuni la nivel local și județean și am participat la toate conferințele internaționale și consiliile naționale. Reprezentanții PES Activists Caraș-Severin au fost prezenți la alegerea președintelui PES Activists pe Europa, și nu oricum, ci cu drept de vot. Structura PES Activists România este prin definiție axată pe politica europeană, iar modelul promovat de stânga în Europa este unul al echipei”, a declarat Marius Bălean, președinte al PES Activists Caraș-Severin și președinte executiv al PES Activists România.

pes_alegeri

Alegerile au avut loc în prezența europarlamentarului Victor Negrescu, președinte al PES Activists România. Din prezidiu au mai făcut parte primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu – președinte executiv PSD Caraș-Severin și președinte PSD Reșița, și Nicolae Ștefănescu – președinte al Ligii Aleșilor Locali PSD Caraș-Severin.

Comments

  1. ana says:

    uitati-va la ei…actuali si viitori infractori de drept comun…..astia vor conduce tara….haideti dracului sa plegam toti sa nu mai fim slugi contributori la buget pentru a intretine asemenea javre si pe progeniturile lor..