„Alături de Remus Rof! Nimic nu e imposibil, trebuie să preluăm destinele Reșiței!”

ciolacu marcel

Liderii PSD Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu i-au pus gând rău lui Nelu Popa, pe care vor să-l înlocuiască la Primăria Reșița cu actualul primar al comunei Dognecea!

Social-democrații s-au hotărât în privința viitorului candidat pentru primăria reședinței de județ. Acesta este Remus Rof, puternic om de afaceri, iar din 2020 edil-șef în comuna lacului cu nuferi, acolo unde a amenajat un adevărat Colț de Rai și a schimbat climatul într-o comunitate care ani la rând nu s-a bucurat de nimic din partea administrației locale. Rof a început să pună lucrurile în ordine și dă o altă perspectivă Dognecei. Notorietatea de care se bucură președintele PSD Reșița și funcția politică pe care o ocupă, deocamdată într-un interimat, l-au propulsat însă în postura de unică opțiune pentru Primăria Reșița. Dacă Nelu Popa va candida pentru al treilea mandat, și o va face, este limpede că pleacă din postura de mare favorit. Rof știe și el asta, dar intră în bătălia electorală fără ezitare, mai ales că are susținere de la cel mai înalt nivel. De la actualul vicepremier Sorin Grindeanu și de la viitorul premier Marcel Ciolacu.

„Ca să fim siguri că în 2024 vom câștiga trebuie neapărat să facem ceva. Să fim cu toții alături de Remus Rof! Sunt convins că Remus va face treabă extraordinară la Reșița, astfel încât, în 2024, să vorbim de alegeri câștigate en fanfare în Caraș-Severin.”, le-a cerut Grindeanu social-democraților cu ocazia conferinței județene de alegeri a PSD care a avut loc săptămâna trecută la Reșița.

Marcel Ciolacu, liderul partidului, crede la rândul său în șansa lui Remus Rof. „Să-l sprijiniți pe Remus, nimic nu e imposibil în politică, dimpotrivă! Cred că e un moment în care trebuie să preluăm destinele Reșiței!”, a îndemnat președintele PSD.

Un sondaj făcut la comanda PNL în luna septembrie, în Reșița, îl cotează excelent pe liberalul Nelu Popa. Numai că, în cercetarea sociologică Remus Rof nu a fost luat în calcul, șansele lui Popa au fost măsurate în comparație cu ale altor posibili candidați PSD, care însă nu au fost în cărți și despre care nici măcar nu se zvonise că și-ar dori Primăria Reșița.