Ajutoare de urgență pentru reșițenii umiliți!

explo 1000x200

Cele 14 familii care locuiesc pe Strada Văliugului, nr.  77 ,s-au prezentat astăzi la sediul Primăriei Reșița, pentru a-i prezenta edilului-șef problema cu care se confruntă încă de la finele anului trecut.

Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu,  a ascultat povestea reșițenilor care au fost lăsați fără căldură și mâncare caldă la trecerea dintre ani.

stepanescu

„La întâlnire au fost convocaţi reprezentanţi ai conducerii primăriei (directorul executiv al Direcţiei Tehnice Generale – Titiana Cătană, şeful Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu – Cornelia Burileanu şi directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială – Cosmin Enuică) şi reprezentantul companiei E. On Gaz Distribuţie, Ştefan Popescu. În urma discuţiilor purtate, s-au găsit soluţii de remediere a problemei în cel mai scurt timp, lucrările urmând a fi finalizate în 2 zile. De asemenea, reprezentanţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială vor efectua, în perioada următoare, anchete sociale la familiile care locuiesc în acest bloc, în vederea acordării unor ajutoare de urgenţă”, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: Umiliți de Anul Nou în propria casă, pentru a evita explozia de pe Vlădeasa! Stau în frig și fără mâncare de 4 zile

Reamintim că, în data de 31 decembrie 2013, E. On Gaz Distribuţie a sistat furnizarea de gaz pe Strada Văliugului nr. 77, în urma sesizărilor venite din partea locatarilor cu privire la scurgerile de gaz din reţeaua blocului.

banner 970 x 250