Peste 1000 de nereguli în trafic!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Zilele de sărbătoare nu au trecut neobservate de către polițiștii rutieri, aflați la datorie chiar și în această perioadă festivă.

Din 21 decembrie și până în 5 ianuarie, polițiștii s-au aflat în teren și au descoperit un număr de 1159 contravenții la persoanele care au încălcat normele de circulație pe drumurile publice.

În perioada menţionată, poliţiştii au sancţionat 861 conducători auto pentru că nu au respectat viteza legală de deplasare, 11 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, 10 pentru că au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi 277 pentru alte abateri. Pe lângă sancţiuni au fost retrase două certificate de înmatriculare şi reţinute 34 permise de conducere (11 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, 10 pentru consum de alcool şi 11 pentru alte abateri)”, se precizează într-un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Valoarea totală a sancțiunilor  a atins aproape 150 de mii de lei.

promovare banner maxagro

Acțiunile polițiștilor continuă, iar, pe lângă cele la regimul circulației, aceștia mai intervin în sistem integrat și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/