Ajută și tu oameni sărmani cu o haină groasă sau o pătură

copii saraci
Pentru că suntem la început de iarnă, oamenii inimoși sunt încurajați să vină în sprijinul celor sărmani și să le ofere o pătură veche sau haine groase. Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara organizează o nouă campanie de donații intitulată „Tu poți renunța?”.
Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara anunță că a lansat, la început de decembrie, o nouă campanie de donații intitulată „Tu poți renunța?”, pentru cel de-al treilea an consecutiv. Astfel, oamenii inimoși sunt încurajați să renunțe la o pătură veche sau la niște haine groase pentru a fi oferite celor sărmani.
Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara! Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara lansează pentru al treilea an consecutiv, în luna decembrie campania de donații: “Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie! Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane vârstnice singure și fără ajutor”, au informat reprezentanții instituției.
Oamenii inimoși pot dona pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, alimente sau produse de igienă. Aceștia sunt așteptați zilnic între orele 08.00 – 16.00 pe strada Plavoșin, nr. 21, (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.
Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate!