Agricultorii din Timiș, invitați la o misiune economică la Novi Sad și Belgrad. CCIAT organizează deplasarea

Agricultorii din Timiș sunt invitați în perioada 11-12 mai la a 86-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, dar și la Belgrad, pentru o misiune economică. Organizatorii sunt cei de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cei care organizează de peste două decenii misiunea anuală în țara vecină.

La târgul de la Novi Sad participă cele mai mari firme care își prezintă produsele și serviciile în domeniul producției agricole, zootehniei, industriei alimentare și băuturilor, mașinilor agricole, echipamentelor din industria alimentară, substanțelor chimice și de protecție, alimentelor ecologice, precum și al altor produse și servicii din sectorul agro-business. În 2018, la eveniment au participat peste 1500 de expozanți din peste 30 de țări. Organizatorii au contorizat 140.000 de vizitatori.

Costul participării este de 550 de lei de persoană pentru firmele membre CCIAT, dar și pentru cele care nu sunt membre. Prețul include:

  • Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Novi Sad-Belgrad-Timișoara;
  • Vizitarea Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad;
  • Cazare 1 (una) noapte cu mic dejun inclus la Hotel Moskva**** din Belgrad;
  • Asistență din partea CCIAT pe durata deplasării.

Informații suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – referent specialitate DRE.

Sursă foto: ozon.rs