Agresor arestat preventiv după ce a atacat cu cuțitul o persoană în miezul zilei, la Timișoara

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat o persoană, în plină zi, pe o stradă din Timișoara. Agresorul a folosit un obiect metalic ascuțit cu care și-a țintit victima în zona spatelui, aceasta fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc în 7 septembrie, pe strada Milcov din Timișoara, în jurul orei 15. ”În urma unui conflict spontan, inculpatul ar fi înjunghiat-o în zona spatelui, cu un obiect metalic ascuțit, pe persoana vătămată, ulterior aceasta fiind transportată la Spitalul Clinic Municipal Timișoara, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul agresor, acesta aflându-se în arest preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de tentativă la omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

”Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, se mai arată în comunicatul Parchetului.