Băut și fără permis, un bărbat care gonea pe străzile din județ s-a ales cu dosar penal

Fără permis de conducere, cu mașina neînmatriculată și numere false, un bărbat băut își conducea mașina pe străzile din Jimbolia. Călătoria lui a fost întreruptă de polițiști și s-a ales cu dosar penal. 

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost depistat în trafic sâmbătă după-amiază, pe Aleea Cito din Jimbolia.

”În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1.60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat și numerele de înmatriculare sunt false. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmite IPJ Timiș.

Potrivit sursei citate, șoferul de ocazie s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului, a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals.

În total, în weekend, rutieriștii au dat peste 270 de sancțiuni șoferilor care nu au respectat normele în trafic, între care 41 pentru depășirea limitei de viteză. Agenții au reținut 38 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, depășiri neregulamentare și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar 15 certificate de înmatriculare au fost retrase.