Aglomerație pe Valea Cernei! Stațiunea Băile Herculane, luată cu asalt de turiști

Oamenii s-au săturat să mai stea în case și mai ales în zilele libere de weekend aleg să viziteze zonele de munte și apă de care se bucură Banatul. Locații ca Trei Ape, Gărâna, Băile Herculane, Poiana Mărului sunt luate cu asalt de turiști.

Proprietarii de pensiuni spun că nu mai au locuri libere până la jumătatea lui octombrie pentru grupuri, iar de familie se mai găsește câte o cazare răzleață, dar fără pensiune completă, pentru că sunt condiții destul de greu de respectat în zona culinară, astfel că se recomandă servirea mesei la terase. Lucru ce s-a și întâmplat, dovadă – terasele din zona Dubova arhipline (la Dunăre, de vizitat Chipul lui Decebal și croazieră pe Dunăre). La fel – la Băile Herculane; zona de terase din centrul stațiunii a fost neîncăpătoare pentru turiștii care au acceptat și masca pe față, doar să poată beneficia de o zi de relaxare la ștrandurile private din stațiune.

expresb 1000x100

Turiștii s-au înarmat cu răbdare şi au suportat traficul aglomerat şi cozile la piscine, cele mai căutate locuri din Băile Herculane fiind ștrandul hotelului Versay, deschis de doar o lună, hotel care nu mai are un loc de cazare până la sfârșitul lunii octombrie, precum și terasa hotelului Minerva, aflată la etaj, astfel că turiștii pot admira stațiunea cu splendoarea munților stâncoși ai Cernei, care parcă te copleșesc prin măreția lor, oferind un spectacol al naturii.

1000 x 200 gif