Agitație în fața Judecătoriei Caransebeș! Un bărbat vrea să conteste o amendă și nu are la cine!

Un bărbat din Craiova este supărat pe judecători pentru că se află în vacanță și el a bătut drumul de pomană pentru a depune contestație la amenda de circulație încasată!

Omul supărat pe sistem și pe cei care au aplicat amenda a stat în fața Judecătoriei Caransebeș ore bune pentru că, deși polițistul de la Rutieră care i-a aplicat amenda i-a spus să facă contestația la Judecătoria Caransebeș, aici nu a găsit pe nimeni.

„Eu am venit de astă-noapte, am dormit în mașină pentru că mi-au spus să fac contestație la Judecătoria Caransebeș. De dimineață am fost la un avocat mi s-a spus că onorariul este de 200 de lei pe loc. Eu am amendă 245 de lei… Păi cum să-i dau la avocat aproape cât amenda?! Așa că am venit să depun personal la Judecătorie contestația, dar nu se poate pentru că sunt în vacanță…, doar de luni dacă vreau. Păi doamne! Murim aici și nu ne bagă nimeni în seamă, cum au omorât pe la Caracal, ce înseamnă domn’le țara asta, unde ajungem cu ea?!”, a vociferat omul din Craiova.

gif card de energie dacus 1000x100

Bărbatul a spus că nu va pleca până când cineva nu-i va prelua documentul, puțin probabil însă să vină cineva, în condițiile în care, prin lege, e vacanță judecătorească până luni, 2 septembrie. De la Biroul de Informare și Relații Publice al Judecătoriei Caransebeș a fost emis un comunicat foarte clar prin care vicepreședintele Adrian Cătălin Pîțu a explicat programul de lucru de la Registratură: „Potrivit art. 178, alin. 1, din HCSM 1375/2015 privind Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătorești, vacanța judecătorească este în intervalul 1 iulie 2019 – 31 august 2019. În perioada vacanței judecătorești, programul de lucru cu publicul la registratura instanței este stabilit în zilele de marți și joi, între orele 8.30-9.30, conform art. 178, alin. 3 din HCSM 1375/2015. Vă informăm că, inițial, s-a încercat explicarea programului de lucru cu publicul pe perioada vacanței judecătorești, însă partea a refuzat orice comunicare”.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/