Trei oameni în spital după ce a condus fără permis pe contrasens și s-a răsturnat în șanț!

Trei persoane au ajuns la Spitalul din Caransebeș pentru că s-au urcat într-o mașină al cărei șofer nu are permis de conducere!

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 14.10, pe DJ 608A, în afara localității Borlova, fiind provocat de un individ care n-are dreptul de a urca la volan. Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani din Turnu Ruieni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, rulând pe contrasens și intrând într-un șanț de scurgere a apelor pluviale. Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, două femei și un bărbat, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Persoana care a condus autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.