Agitația din Ajunul Crăciunului face victime! O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni!

explo 1000x200

Traficul este infernal în Reşiţa încă de la primele ore ale dimineţii, iar soarele puternic face şi mai grea viaţa conducătorilor auto. Neatenţia a avut şi ea un rol important în accidentul produs puţin după ora 9, pe trecerea de pietoni din zona Moto Velo.

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost transportată de urgenţă la spital după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce traversa strada. Din primele date culese de la faţa locului de poliţiştii rutieri, evenimentul s-ar fi produs din cauza şoferului, care nu a acordat prioritate pietonului. Conducătorul auto a afirmat că, din cauza soarelui puternic, nu a observat-o pe femeie. Victima a fost acroşată cu oglinda retrovizoare din dreapta autoturismului şi a fost izbită la pământ. Femeia acuza dureri cumplite la spate, dar prezenta leziuni şi la nivelul feţei.

Poliştii aflaţi la faţa locului efectuează măsurători pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Totodată, vor deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649500604188 “]

Comments

  1. Vasile says:

    Normal! Si asta pentru ca taranii din jurul Resitei nu au prea multe treceri in sat si nu prea stiu cum functioneaza acestea.

    In resita iti faci cruce inainte sa treci strada.

    In resita soferii se sperie cand vad un pieton pe trecere asa cum se sperie un sofer pe sosea cand ii sare fazanul in fata.

  2. maria says:

    Nu se sperie. da peste tine pentruca legea este permisiva.