Aghescu s-a supărat pe toată lumea!

Preşedintele Gloriei a ieşit din nou la atac şi le arată cartonaşul roşu tuturor celor care profită de spaţiile şi imobilele închiriate de la club, dar pentru care au uitat să achite chiriile.

Unii dintre chiriaşi nu şi-au mai achitat obligaţiile de luni bune, alţii de câţiva ani! „Avem cinci grupe de juniori, sunt 120 de copii. Aceşti copii au nevoie de susţinere financiară. Acest club funcţionează doar cu banii primiţi de la Consiliul Local şi din chiriile pe care le percepem pentru spaţiile pe care le avem în proprietate!”, susţine Pavel Aghescu. După mutarea pieţei de vechituri care se organiza la fiecare sfârşit de săptămână pe terenul de zgură, în conturile Gloriei au intrat tot mai puţini bani, astfel că de plata chiriilor pentru spaţiile din baza sportivă depinde continuarea acitivităţii la clubul din Govândari.

Şmen imobiliar cu terenul de zgură?!

leader board 728 x 90 px

Aghescu a avut mai multe încercări de a-i convinge pe chiriaşi să-şi achite obligaţiile, dar fără vreun rezultat, motiv pentru care a apelat la instanţele de judecată. „Povestea garajului pe care îl foloseşte Lilică Oncică o ştiţi. E în curs de evacuare. Dan Firiţianu e în aceeaşi situaţie. Doru Petre, care are VIP-ul, nu a mai plătit nici el”, a acuzat Aghescu.

Preşedintele Gloriei mai trage un semnal de alarmă şi cu privire la terenul de zgură, despre care se tot vorbeşte în ultima vreme că ar urma să primească o altă întrebuinţare. „Terenul ăsta a fost făcut în 1985. Vreţi să ştiţi ce spun anumite acte?! Cică e teren agricol! Acolo e un strat de zgură de 15 cm, cum e posibil să fie teren agricol?!”, a spus Aghescu, care intuieşte anumite lucruri necurate.

Preşedintele alb-albaştrilor şi-a amintit şi de declaraţiile profesorului Ioan Benga, deputat în Parlamentul României. „În viitor, în apropierea colegiului naţional, sperăm să putem ridica o sală de sport şi un campus şcolar. Toate aceste realizări fãcute cu ajutorul comunităţii locale şi al Guvernului României trebuie să dezvolte în elevii noştri dragostea faţã de şcoala în care învaţã şi mândria de a fi tineri într-o ţară care se doreşte, pe zi ce trece, să devină tot mai europeană”, afirma Benga. “Terenul de zgură are nişte destinaţii în capul unui deputat, profesor fiind, Benga”, a comentat Aghescu.

Revenind la partea financiară, preşedintele Gloriei a evidenţiat modul în care se folosesc banii publici la gruparea din Valea Domanului şi la cea din Govândari: „9,6 miliarde s-au cheltuit în Valea Domanului cu echipa de Liga a III-a în sezonul 2012-2013. Gestionând bine, noi ne încadrăm în cel mult jumătate!”