Antonescu a denigrat campania dusă de PSD!

Președintele PNL este prezent astăzi în Caraș-Severin, iar în momentul de față susține un discurs în fața simpatizanților adunați la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița.

La orele dimineții, liderul liberal a susținut o conferință de presă la sediul Palatului Administrativ, iar în debutul discursului său a reamintit de primele alegeri libere, din urmă cu exact 24 de ani, ce au avut loc pe data de 20 mai. Ulterior însă, a început să critice modul în care social-democrații au înțeles să își abordeze campania electorală la nivel național.

„Credeam că puține lucruri mă vor mira după 24 de ani și puține lucruri îmi vor aduce aminte de ce era înainte de cei 24 de ani. Scena de campanie electorală în care a fost folosit lotul de gimnastică al României, din nou campion, într-o formulă vădit electorală de o nesimțire fără precedent, a fost pentru mine chiar o revelație. Se poate și mai rău, se poate și mai mult, nu am văzut așa ceva din timpul perioadei Năstase, nici în timpul perioadei Băsescu. Sigur, Ceaușescu nu apărea cu sportivii români, dar tot ce înseamnă sportul românesc era de bună seamă lăsat la vedere și toate succesele erau închinate mărețului partid. Cât de nesimțit poți să fii până la urmă din punct de vedere politic, din punct de vedere public, cât de puțin poți să respecți lumea, încât atunci când ai 40-44 la sută în sondajele tale, ai făcut din toate prilej de campanie electorală?!”, a declarat astăzi președintele PNL, Crin Antonescu, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la sediul Palatului Administrativ din Reșița.

YouTube video

Acesta a adăugat că liberalii s-au concentrat pe un program politic bine conturat în campania electorală, în timp ce social-democrații și-au îndreptat atenția spre atacurile lansate la adresa PNL și a membrilor săi.

„Este foarte interesant pentru PNL că s-a aflat și se află în centrul acestei campanii. (…) Campania de dezinformare, de intimidare, încercarea de intimidare a continuat asupra PNL prin tot felul de sondaje, de forme de propagandă. În unele județe, unde cei din PSD sunt foarte tari și au pârghii de decizie, conduc Consiliile Județene prin presiuni, intimidări, amenințări, prin toate formele pe care le-am mai trăit deja acum 10 ani la adresa primarilor noștri, în special, lucruri care nu mai au ce căuta acum, în disputa aceasta, când discutăm despre Uniunea Europeană”, a subliniat președintele liberal, care spune că PNL a mai trăit un asemenea scenariu între 2000 și 2004, însă modul în care decurg acum lucrurile a fost descris ca fiind „mai apăsat, mai fără rușine”.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644346248880″]

Una peste alta, mesajul transmis membrilor librali, dar și simpatizanților a fost unul de încredere în forțele proprii. „Suntem obișnuiți cu bătăliile, suntem obișnuiți cu luptele, mergem înainte, și la capătul acestei săptămâni vom avea și finalul acestei bătăii pentru alegerile europarlamentare. Aici, în Caraș-Severin, suntem o echipă puternică. Alături de domnul Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean, și de domnul Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeș, cu senatorii, deputații, primarii, constituie una din unitățile de elită ale PNL în acest război, dacă îmi permiteți să continui cu termeni militari”, a adăugat Crin Antonescu.

 

1000x100 (5)