UPDATE. Agenţii economici din Caraş-Severin s-au pronunţat! În 6 din 8 oraşe nu este nevoie de Bursa generală a locurilor de muncă!

Concluzii dezamăgitoare după apelul lansat de AJOFM către agenţii economici cărăşeni, de a trimite oferte de locuri de muncă în vederea organizării Bursei generale din 20 aprilie 2018.  

Localităţile şi locaţiile din judeţul Caraş-Severin unde se va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor fi stabilite în funcţie de solicitările agenţilor economici şi vor fi comunicate ulterior“, informau reprezentanţii AJOFM, în urmă cu circa zece zile.

Rezultatul acestei invitaţii lansate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin ne-a fost comunicat ieri. „În judeţul nostru, Bursa generală din acest an va fi organizată la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la Băile Herculane, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din strada Mihai Eminescu nr. 2“, informează Carla Goagă, consilier superior în cadrul AJOFM Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Bursa locurilor de muncă, în căutare de agenţi economici!

Bursa generală a locurilor de muncă din Caraş-Severin, prima din acest an, va avea loc aşadar în 20 aprilie, de la ora 9, în doar două localităţi: municipiul Reşiţa şi oraşul Băile Herculane. Agenţii economici care vor să se înscrie pe ultima sută de metri sunt aşteptaţi să trimită oferte de locuri de muncă la sediul din Reşiţa al AJOFM sau la punctul de lucru din Băile Herculane. Participarea este gratuită.

N.R. Comunicatul de presă primit la redacţie are titlul „AJOFM Caraş-Severin organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă Reşiţa şi Caransebeş“. Dar apoi ni se spune, de două ori!, că Bursa generală va avea loc la Reşiţa şi Băile Herculane. Bănuim că greşeala este în titlul comunicatului, nu în conţinut.

Foto: arhivă 2013. Când firmele în căutare de personal nu se numărau pe degete.

UPDATE, ora 18.02

Carla Goaga, consilier superior la AJOFM Caraş-Severin, ne-a trasmis azi după-amiază: „Dintr-o eroare, în titlul comunicatului transmis ieri referitor la Bursa generala a locurilor de muncă apare că Bursa va avea loc la Caransebeş. Bursa din acest an va avea loc la Băile Herculane şi la Resita. Mii de scuze şi mulţumesc pentru înţelegere“. Am bănuit, deci, bine.