Agent de circulație ultragiat! „În șase luni te dezbrac! De 870 de lei să-ți iei lumânări!”

Un agent de circulație de la Biroul Rutier din Reșița a fost ultragiat zilele trecute de tatăl unui șofer pe care agentul Bogdan Medar îl amendase pentru viteză excesivă.

Faptele sunt relatate de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, printr-un comunicat de presă transmis Express de Banat.

„Pentru că a «îndrăznit» să-l amendeze pe un vitezoman pasionat de raliuri, a trebuit să suporte umilința publică la care l-a supus «tăticul» celui sancționat. Astfel, în timpul său liber, când se afla într-un loc public la o masă cu prietenii, polițistul Bogdan Medar (foto stânga, n.r.) a fost «invitat», pe un ton arogant, la o «discuție» chiar de către tatăl supărat. Polițistul i-a răspuns individului că nu are secrete, așa încât, «discuția» poate avea loc în prezența celor de față. Atât i-a trebuit celui pus pe scandal, că a și dat drumul «artileriei» de jigniri și amenințări: «Cine ești tu în Reșița să dai amenzi? Tu ești un p…i, voi avea grijă să te dezbrac în șase luni! Eu am mai fumat p…i ca tine, ne vedem la tribunal…».

Scandalagiul a ținut să-l «atenționeze» pe unul dintre prietenii polițistului: «Ce stai cu fraierul ăla la masă, de 870 de lei (cuantumul amenzii aplicate fiului său, n.n.), să-și ia lumânări! Și dacă-i dau două palme, o să-l adun de pe jos!»”, arată Sindicatul Național al Agenților de Poliție într-un comunicat de presă transmis redacţiei noastre.

Polițistul a depus plângere penală pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

Explicaţie foto: Agentul de poliţie Bogdan Medar şi Gigi Terfăloagă, preşedintele filialei judeţene a Sindicatului Național al Agenților de Poliție