Afterschool gratuit pentru micuții de școală primară din Reșița

activitate afterschool nevo (5)

Asociația Nevo Parudimos, în parteneriat cu Asociația Voluntariatul Pentru Toți, vine în ajutorul părinților din Reșița cu un program de școală după școală gratuit, destinat micuților din clasele I-IV.

Programul presupune activități interactive bazate pe modelul educației non-formale facilitate exclusiv de către voluntarii internaționali ai celor două organizații. Timp de 3 ore, în intervalul 12.00 – 15.00, micuții au ocazia de a interacționa în limba engleză cu tineri din diferite țări europene, de a-și pune la contribuție creativitatea și imaginația și de a învăța lucruri noi.

activitate afterschool nevo (1)

Activitățile propuse sunt diferite ateliere de creație, de lucru manual, activități sportive, teme pentru acasă și sesiuni de discuții libere, toate facilitate de voluntarii internaționali sprijiniți de câte un voluntar local care să traducă discuțiile în limba română.

activitate afterschool nevo (3)

Toate aceste activități se vor desfășura la sediul Asociației Nevo Parudimos, Piața Traian Vuia, nr. 1-4, Corpul E, parter, (în curtea universității UBB din Reșița).

Programul este gratuit, iar înscrierile se pot face telefonic la numerele de telefon 0738.853.831 – Claudiu Pamfil sau 0738.837.890 – Alina Rosculescu.

activitate afterschool nevo (3)

activitate afterschool nevo (2)