Află planurile rectorului ca membru PNL!

Primăvara acesta, Partidul Național Liberal cărășean a mai câștigat un membru. Rectorul Universității „Eftimie Murgu” a hotărât să se alăture unei orientări politice pentru a-și materializa planurile legate de învățământ.

Departe de lumea politică și axată pe învățământul universitar, soția vicepreședintelui liberal Sorin Frunzăverde a decis în luna aprilie a acestui an să facă parte din lumea politică. Dacă pentru unii ambițiile în cadrul unui partid sunt mai presus de orice, pentru rectorul universității reșițene o carieră politică nu intră în calcul. „Nu știu dacă mă gândesc la o carieră politică, cred că în momentul de față cariera pe care am realizat-o și care îmi place foarte mult este aceea de cadru didactic universitar. Este o carieră la care nu aș renunța pentru nimic în lume”, a declarat pentru Express de Banat Doina Frunzăverde.

Chiar și așa, decizia de a deveni membru PNL s-a născut din dorința de a face mai mult pentru învățământ în general și pentru Universitatea „Eftimie Murgu” în special. „M-am înscris în PNL deoarece consider că nu poți să schimbi lucrurile dacă stai deoparte și îți declari din când în când nemulțumirea față de ce se întâmplă. Sunt o persoană foarte activă, sunt o persoană care am luptat pentru ideile mele întotdeauna și am considerat că lupta, într-un cadru organizat, are mai multe șanse de izbândă. Dacă m-am înscris în PNL, m-am înscris cu siguranță tot pentru învățământul universitar și pentru învățământul universitar reșițean”, a spus  rectorul UEM despre noul statut de membru în PNL.

Comments

  1. Rokko Crnooko says:

    Tzatza Doina este in pregatire teritoriala de a-si consolida ”cloca” sub umbrella partidului , pentru a putea ciordii cu inpunitate din ”compartimentul” , cercetari stintifice de la Universitatea E.M. si cu ”molozul” il dobandit , s-ar putea ca ”TZATZA” sa-si finanteze si o campanie electorala , pentru un loc in POLITRUCIA Romaniei .