Afaceri murdare cu porci penali! A început urmărirea penală!

Descinderile oamenilor legii de săptămâna trecută efectuate în mai multe locaţii din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, la crescători de animale, nu au rămas fără rezultat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au deschis dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală de către Mirela Galescu, din Rusca Teregova. „S-a reţinut că  aceasta, în calitate de reprezentantă a unei întreprinderi individuale, în perioada 03.10.2014-13.10.2014, a comercializat către mai multe persoane fizice şi juridice mai multe suine (specii de porci pentru reproducere), operaţiuni comerciale pe care nu le-a declarat la organele fiscale competente”, a precizat Ministerul Public. Vânzările ar fi fost fictive, astfel Mirela Galescu sustrăgându-se de la plata obligaţiilor la bugetul de stat. Prejudiciul nu a fost încă stabilit de către procurori.

„Clienta mea a aflat învinuirile ce-i sunt aduse, a fost audiată la Poliţie, după care a plecat acasă, nefiind instituită nicio măsură preventivă”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin (foto).

Comments

  1. pixar says:

    Probabil va lua 2 ani de inchisoare pentru ca grupul infractional numit ANAF a fost vaduvit de incasarea impozitelor. Nu acelasi lucru se poate spune despre porcii veritabili care ne conduc, care submineaza economia nationala si care fac firmele sufocate de impozite sa treaca de limita legalitatii.

  2. BTS says:

    Măi ţăcăniţilor lăsaţi oamenii în pace !!! Declaraţia de venit pt.anul 2014 se face la Finanţe până în luna mai anul acesta !!!

  3. Ppa says:

    De ce nu se apuca baietii de la FISC sa creasca porci de reproductie daca este atat de profitabila dupa ce se platesc taxele la stat ? Foarte ingust rationamentul celor care fac curatenie exact in locurile in care controlul ar trebui sa fie relaxat ceea ce conduce la ideea ca se doreste cu orice chip distrugerea completa a capacitatilor de productie romanesti.