Afacere profitabilă cu Primăria! Locuitorii din Anina pot închiria utilajele administrației locale

Cum în ultimii ani dotările de care dispune Primăria Anina s-au îmbunătățit, reprezentanții administrației publice locale au hotărât să vină și în sprijinul cetățenilor. Utilajele pentru întreținerea orașului pot fi închiriate locuitorilor orașului pentru efectuarea diferitelor lucrări, prețurile percepute fiind avantajoase pentru buzunarele oamenilor, întrucât nu se percep adaosuri.

„Noi, pe parcursul anilor, am cumpărat mai multe utilaje ca de exemplu: camioane, basculante, buldoexcavatoare, tractoare buldozere, microbuze etc. Prin urmare, putem să facem prestări servicii și către populație pe un anumit tarif. Aceste tarife trebuiau reglementate printr-o Hotărâre de Consiliul Local. Și în anii trecuți am avut HCL-uri prin care reglementam tarifele acestor utilaje închiriate cetățenilor orașului. Dacă tot avem aceste maşinării în dotare am considerat că le putem veni în sprijin cetățenilor pentru efectuarea diferitelor lucrări.”, a explicat primarul Gheorghe Românu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Referitor la cât de avantajoase sunt prețurile percepute pentru închirierea unor astfel de utilaje, edilul-șef a detaliat: „Prețurile sunt acceptabile, în sensul că noi nu lucrăm cu adaosuri. Evident că, în tariful prevăzut pentru orice utilaj, trebuie să se regăsească consumul de carburant, piese etc. De asemenea, în cadrul Serviciului Local de Utilități Publice avem mașini pe care le-am dat în custodie. Cu ajutorul lor putem merge la cetățean acasă pentru a ridica alte deșeuri decât cele pentru care plătește în mod normal, cum ar fi molozul din construcții ș.a.m.d”.

Sursa foto principal: vrancea24.ro.

banner 970 x 250