Aerodromul Cioca se transformă într-un uriaș parc de distracții. Cel mai mare festival dedicat întregii familii are loc în septembrie, la Timișoara

aerodrom cioca
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

În perioada 3-5 septembrie, la Timișoara se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL. Organizatorii spun că vor să creeze o mișcare nouă în domeniul distracției care să pună Timișoara pe harta turistică a festivalurilor. 

Timp de trei zile, între 3 și 5 septembrie, pe Aerodromul Cioca din Timișoara va fi amenajat un uriaș parc de distracții. Vor fi 12 tobogane gonflabile, două trenulețe, două carusele, o pistă de mașinuțe tamponabile, trambuline elastice și piscină cu baloane pe apă.

„Există acum o generație interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracții pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timișoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum! Noi facem bucuria asta publicului nostru.”, a transmis Minodora Stancu, project manager.

Tot în cadrul festivalului va fi organizat și un mare picnic de familie. Publicul va avea la dispoziție pentru relaxare o zonă de lounge, un food court, stații de înghețată și răcoritoare. Organizatorii anunță că au ales artiștii care fac parte din line-up-ul primei ediții a festivalului dintre cei care sunt în topul vizualizărilor online. În 3 septembrie vor urca pe scenă DJ IST, DJ ANGELO ES, DJ ALLY KZAN și HAARAW. În 4 septembrie, vor susține spectacole Gașca Zurli și actorii Teatrului Merlin din Timișoara, iar concerte – Dorian Popa și Mario Fresh. În 5 septembrie, la festival vine magicianul Lorenzo Cristian, va concerta Celia și va avea loc un spectacol oferit de Teatrul Merlin.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Pentru cei mici vor fi organizate, în cadrul festivalului, mai multe ateliere: de magie, senzorial (de slime), modelaj porțelan rece și plastilină, atelier de păpuși, de kirigami, picturi pe față, arte marțiale, dansuri și aranjamente florale.

Copiii vor avea acces și la Dino Park, trambuline, castele gonflabile, stații de gaming, perete de cățărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium sau o variantă proprie a competiției IronMan numită IronKid.

Detaliile programului pot fi consultate aici, iar bilete și abonamente se pot achiziționa de aici.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/