Adrian Torma votează cu inima „omul care vrea să muncească pentru România”

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În jurul orelor amiezii, primarul Adrian Torma s-a deplasat, împreună cu familia, la secția de votare nr. 130 pentru a-și exercita dreptul de cetățean, acolo unde, în urmă cu câteva ore, a votat și fostul său coleg de partid, liberalul Ghiță Sporea.

În ciuda faptului că emoțiile sunt mari, edilul de la malul Dunării nădăjduiește ca România să fie reprezentată de un președinte luptător care-și dorește să lupte pentru fiecare cetățean în parte: „Astăzi am ales să votez cu inima, am ales să votez un candidat care a demonstrat că vrea să muncească, care știe să se sacrifice, care știe să lupte pentru fiecare român. Speranța mea este ca noi să începem să facem diferența între oamenii care chiar vor să facă din România o țară modernă, o țară civilizată și cei care au doar niște sloganuri de campanie în care tratează România ca o țară anormală. Am votat cu inima, am votat un om care vrea să muncească pentru România”.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Mai mult decât atât, șeful administrației publice locale de la Moldova Nouă îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot și să-și exprime opțiunea exact așa cum le dictează conștiința: „Aș vrea să-i îndemn pe toți să iasă la vot, să voteze cu inima, să voteze așa cum le spune conștiința, nelăsându-se păcăliți de o campanie agresivă cum România nu a mai avut în ultimii ani, o campanie împotriva unor oameni care, deși poate au avut greșeli, au muncit pentru România”.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/