Adrian Torma, exemplu de bune practici în politică, spune Felix Borcean

După excluderea lui Felix Borcean din Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin, s-au arătat unii colegi de partid interesați să-l apere și chiar să se alăture lui, prin înaintarea demisiei. Toate acestea au fost doar vorbe în vânt, pentru că președintele Marcel Vela a demontat zvonurile, spunând că la organizația județeană nu a fost depusă nicio demisie. Nici a lui Nelu Popa, dar nici a lui Adrian Torma.

Felix Borcean consideră că ieșirile colegului Adi Torma de la Moldova Nouă sunt firești. „Eu nu sunt un tip combativ fizic ca și Adi Torma în confruntarea cu Marcel Vela. Cred că lui Torma i s-ar potrivit o astfel de confruntare fizică pe stadion, aș fi fanul lui, recunosc”, ne-a declarat Felix Borcean.

Edilul Caransebeșului a mai menționat că liberalii nu ar trebui să uite din ce partid fac parte, pentru că de aceea au ales să facă parte dintr-un partid democratic. „Aici nu e loc de pumn în gură și amenințări. Faptul că ne-am alăturat unui astfel de partid înseamnă că avem așteptări democratice de la acest partid, nu de dizolvări, așa, pe genunchi, ale unor organizații alese democratic, 100% democratic în cazul organizației din Caransebeș”, a mai adăugat Borcean.

Edilul Caransebeșului a concluzionat că ieșirile lui Adi Torma sunt firești și ca el ar trebui să se comporte orice membru dacă, sau când, simte că la organizația din care face parte nu e în regulă. Toți ar trebui să aibă puterea exprimării și responsabilitatea celor afirmate, pentru că altfel nu se diferențiază cu nimic de un partid îmbătrânit, amorțit.

Sursă foto: arhivă EdB 2016.